Live cooking czyli gotowanie na żywo, to kolejna z form przedstawienia naszego specjalnego menu, oraz możliwość spotkania się twarzą w twarz z naszymi kucharzami, którzy przygotują od początku do końca na Państwa oczach dowolnie wybrane dania. Prezentowane stacje tematyczne pozwalają wybrać dania z ulubionych zakątków świata i zobaczyć proces ich przygotowania od surowego produktu aż do finalnego dania. Propozycje potraw do gotowania na żywo oraz stacji tematycznych zaczerpnęliśmy z różnych zakątków świata - od Japonii, poprzez kuchnie europejskie, aż do amerykańskiego barbeque.
Jako urozmaicenie bankietu, przyjęcia domowego nasz Szef Kuchni Bogusław Liszka poleca gotowanie na żywo w obecności Gości.
Nasi kucharze z przyjemnością opowiedzą Państwu o tym, co serwują i zachęcą do wspólnego gotowania.
Szynka płonąca z kością marynowana w miodzie i piwie z ziołami (carving)
**
Żeberka BBQ na metry
**
Łosoś wędzony w cieście francuskim ze szpinakiem (carving)
**
Bliny z kwaśną śmietaną z pieczonym jesiotrem lub łososiem (carving)
**
Pieczony rostbef z sosem cumberland (carving)
**
Japońskie przysmaki: sushi, maki, sashimi (carving)
**
Wieprzowina lub kurczak z woka z warzywami (cooking station)
**
Patelnia - Paella z kurczakiem i krewetkami (cooking station)
**
Patelnia golonek z duszoną kapustą (cooking station)
**
Włoskie makarony z sosami i dodatkami (cooking station)
**
Grill w różnych stylach: polski, tex-mex, amerykański (cooking station)
**
Wózek z hot dogami (cooking station)
**
Stacja piknikowe (wata cukrowa, popcorn)