Jako urozmaicenie pikniku nasz Szef Kuchni Bogusław Liszka poleca gotowanie na żywo w obecności gości. Nasi kucharze z przyjemnością opowiedzą Państwu o tym, co serwują i zachęcą do wspólnego gotowania. Polecamy również stół wiejski lub wegetariański, który wpisuje się w potrzeby dużych grup podczas tego rodzaju eventów.
Szynka płonąca z kością marynowana w miodzie i piwie z ziołami (carving)
**
Żeberka BBQ na metry
**
Łosoś wędzony w cieście francuskim ze szpinakiem (carving)
**
Bliny z kwaśną śmietaną z pieczonym łososiem (carving)
**
Pieczony rostbef z sosem cumberland (carving)
**
Japońskie przysmaki: sushi, maki, sashimi (carving)
**
Wieprzowina lub kurczak z woka z warzywami (cooking station)
**
Patelnia - Paella z kurczakiem i krewetkami (cooking station)
**
Patelnia golonek z duszoną kapustą (cooking station)
**
Włoskie makarony z sosami i dodatkami (cooking station)
**
Grill w różnych stylach: polski, tex-mex, amerykański (cooking station)
**
Wózek z hot dogami (cooking station)
**
Stacja piknikowe (wata cukrowa, popcorn)
Szaszłyk warzywny z grilla
Pstrąg w folii
Oscypek z grilla
Camembert z grilla z żurawiną
Humus
Marynowane w oliwie i ziołach pomidory
Marynowane w oliwie i ziołach cukinie
Marynowane w ziołach i pomidorach bakłażany
Galaret śląski
**
Salceson domowy
**
Kiełbasa wiejska w dwóch smakach
**
Boczek wędzony
**
Schab wędzony
**
Krupniok
**
Pasztet pieczony
**
Smalec z cebulką
**
Chleb wiejski
**
Ogórki kwaszone
**
Marynaty:
Cebula
Czosnek
Grzybki
Dekoracja stołu wiejskiego jest wliczona w cenę menu.