Live cooking
Live cooking czyli gotowanie na żywo, to kolejna z form przedstawienia naszego specjalnie wyselekcjonowanego menu. Prezentowane stacje tematyczne pozwalają wybrać dania z ulubionych zakątków świata oraz zobaczyć proces ich przygotowania od surowego produktu aż do finalnego dania, które można od razu skonsumować. To niewielka próbka naszych możliwości:
Live Cooking/Carving Station
Szynka płonąca z kością marynowana w miodzie i piwie z ziołami (carving)
Żeberka BBQ na metry
Łosoś wędzony w cieście francuskim ze szpinakiem (carving)
Bliny z kwaśną śmietaną z pieczonym jesiotrem lub łososiem (carving)
Pieczony rostbef z sosem cumberland (carving)
Japońskie przysmaki: sushi, maki, sashimi (carving)
Wieprzowina lub kurczak z woka z warzywami (cooking station)
Patelnia - Paella z kurczakiem i krewetkami (cooking station)
Włoskie makarony z sosami i dodatkami (cooking station)